Estades esportives

Oriola i Ribas, satisfets amb l'arribada de Mirotic

Oriola i Ribas, satisfets amb l'arribada de MiroticNIKE CAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nike Camp va viure ahir una jornada atapeïda amb les visites dels jugadors de bàsquet Pierre Oriola, Pau Ribas i Guillem Vives, i els futbolistes Claudia Pina i Riqui Puig.

El principal punt d’atenció va ser la revolució que està preparant el Barça de bàsquet de cara a la propera temporada amb les arribades de l’exjugador de l’NBA Nikola Mirotic, a més de Brandon Davies i Cory Higgins, i la més que probable arribada també d’un altre ex de la lliga nord-americana com és el cas d’Àlex Abrines.

En aquest sentit, el blaugrana Pierre Oriola va manifestar que està “content, estan sent setmanes intenses presentant quasi cada dia un jugador i sembla que està quedant un bon equip, tots els fitxatges són d’altíssim nivell”, a més d’admetre que “estar a la final de quatre de l’Eurolliga ha de ser l’objectiu”. De la seva banda, Pau Ribas va destacar que “fitxar grans jugadors ajuda a fer bons equips, però ara falta el més difícil, treballar”.

A més de Ribas i Oriola, ahir també van visitar el campus el jugador del València Basket Guillem Vives i els futbolistes del Barça Riqui Puig i Claudia Pina. A més, els propers dies, també vindrà el madridista Jesús Vallejo.

tracking