Canoa i caiac

Mònica Doria queda fora de la final en la modalitat de caiac

La palista andorrana va fer el 12è millor registre a la baixada de les semifinals.

Mònica Doria queda fora de la final en la modalitat de caiacArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria no va poder assolir ahir la classificació per la final de caiac de l’Europeu júnior i sub-23 que s’està realitzant a Liptovsky Mikula (Eslovàquia), després d’aconseguir el 12è millor temps a les semifinals disputades ahir al matí. Tot i que el caiac no és, ni molt menys, l’especialitat de Doria, la palista del Principat havia aconseguit el setè millor temps a les rondes eliminatòries, fet que li donava opcions d’avançar a la gran final.

Les deu millors palistes de les semis accedien a la final, i Doria va acabar 12a amb un registre de 109”69, mentre que el tall de la desena posició va quedar establert en un crono de 108”25, que és el temps que va fer la francesa Marjorie Delassus. Doria va tenir un bon inici, però va veure com al tram final rebia dues penalitzacions per tocar les portes 15 i 21, que li van suposar quatre segons més i que van impossibilitar que pogués lluitar per les medalles durant la jornada vespertina. Precisament, la txeca Tereza Fiserova, que a les semifinals havia estat sisena, va proclamar-se Campiona d’Europa sub-23 en caiac després de fer el millor temps a la final per davant de la polonesa Klaudia Zwolinska i de l’eslovaca Eliska Mintalova.

Avui Mònica Doria clourà l’Europeu júnior i sub-23 de Liptovsky Mikula amb la prova que millor se li dona, la de canoa, on va aconseguir la cinquena millor marca durant la primera ronda de la competició que va fer-se divendres. Precisament en aquesta modalitat, Doria va aconseguir fa quinze dies el seu primer podi a la Copa del Món absoluta, amb la plata que va guanyar a la cursa celebrada a Bratislava.

tracking