Javi Martos, central del Charleroi, primer fitxatge de l'FC Andorra

El futbolista, format al futbol base del Barça, ha fet gairebé tota la seva carrera fora d’Espanya

Javi Martos, central del Charleroi, primer fitxatge de l'FC AndorraRoyal Charleroi Sporting Club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javi Martos, defensa central procedent del Charleroi de la Jupiler League belga, primera divisió, serà el primer fitxatge de l’FC Andorra per a la temporada 2019-20. El futbolista, de 35 anys i natural del Prat de Llobregat, arriba al club tricolor per aportar la seva experiència i jerarquia a l’eix de la defensa. Format al futbol base de l’FC Barcelona, Martos ha fet gairebé tota la seva carrera professional fora d’Espanya, amb experiència a Bulgària -CSKA Sofia-, Grècia -Iraklis- i, fins ara, Bèlgica, on ha militat vuit temporades al Charleroi. De fet deixa l’equip belga havent jugat 304 partits i sent un dels jugadors amb més partits disputats en la història del club. La voluntat del pratenc de tornar a Espanya i estar més a prop de la família l’ha dirigit al projecte andorrà.

Etiquetes:

Martos és un defensa amb una gran col·locació, treballador i d’aquells centrals que porten la veu cantant i es fan respectar. El seu rol a l’equip serà clau i està cridat, per la seva experiència, a ser un dels reforços destacats per al proper curs. Durant la seva carrera també ha actuat en diferents llocs de la defensa, com lateral dret o, inclús, de mig centre.

Va tenir un pas pel primer equip del Barça, fugaç, a la darrera jornada de la temporada 2005-2006. L’equip que dirigia Frank Rijkaard havia aconseguit el títol de lliga feia algunes jornades i feia tres dies que havia guanyat la Champions de París davant l’Arsenal. El tècnic holandès va donar minuts als joves i Martos va disputar 16 minuts al vell San Mamés, amb un onze on, casualment, també es trobava Albert Jorquera defensant la porteria del Barça davant l’Athletic Club.

tracking