El MoraBanc serà al bombo 4 de l'Eurocup

El sorteig en què els d’Ibon Navarro coneixeran els seus rivals se celebrarà divendres a Barcelona

El MoraBanc serà al bombo 4 de l'EurocupFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra disputarà per tercera temporada consecutiva l’Eurocup, i ja té més detalls de com serà l’aventura europea després que la competició publiqués ahir els bombos per al sorteig de la fase de grups que se celebrarà divendres vinent a Barcelona. Aquests bombos s’estableixen en funció dels resultats dels últims tres anys, i el MoraBanc Andorra estarà al quart bombo del sorteig.

Etiquetes:

Segons la normativa de la segona competició continental, en un mateix grup no pot haver-hi dos equips d’un mateix país, excepte si hi ha cinc equips participants del mateix país. Així doncs, dels possibles rivals del primer bombo, el MoraBanc Andorra evitarà a l’Unicaja de Màlaga, i es veurà les cares al Promitheas Patras grec, al Darussafaka Istanbul de Turquia, o al Lokomotiv Kuban Krasnodar de Rússia. Del segon bombo, els rivals més forts també són russos i turcs, amb l’Unics Kazan i el Galarasaray, i també hi són el Maccabi Rishon israelià, i el Rytas Vilnius de Lituània.

Pel que fa al tercer, el rival més fort és el Budnocost montenegrí, que la temporada passada va disputar l’Eurolliga, també hi serà el Cedevita Olimpija Ljubjana, club resultant de la fusió entre el Cedevita de Zagreb i l’Olimpija de Ljubjana. Al quart, a més dels tricolors, hi seran la Penya, l’Ewe Baskets Oldenburg (equip fins ara de Massenat) i el Limoges. Del cinquè bombo destaquen el Partizan de Belgrad, i dos coneguts de l’any passat a Europa, el Mònaco i el Brescia. Per últim, al bombo 6 hi ha el Nanterre, equip fins ara de Jeremy Senglin, o un històric com la Virtus de Bolonya.

Sobre el sorteig, el director general del MoraBanc Andorra va afirmar que “el fonamental és que ens tocarà un grup amb 5 grans equips en la lliga regular”, i va afegir que “serà complicat però alhora tornarà a ser una oportunitat perquè els nostres abonats gaudeixin al màxim”.

ENNIS, A MÒNACO

La fortuna podria donar que un dels jugadors tricolors de la passada temporada torni ben d’hora al país, i és que Dylan Ennis s’ha convertit en nou jugador de l’AS Mònaco, que es podria enfrontar al MoraBanc Andorra a la fase de grups de l’Eurocup.

tracking