El MoraBanc Andorra oficialitza l'arribada de Nacho Llovet

L’ex-ala-pivot del Monbús Obradoiro signa per a tres temporades i està cridat a ser un dels homes clau

El MoraBanc Andorra oficialitza l'arribada de Nacho LlovetFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nacho Llovet ja és, de manera oficial, el segon reforç del MoraBanc Andorra de cara al proper curs. L’ala-pivot català, de 28 anys i 2,02 metres d’alçada, arriba procedent del Monbús Obradoiro i es vincula amb l’entitat tricolor per a tres temporades. Amb l’Obra, Llovet va facturar la temporada passada una mitjana de 25 minuts per partit, amb nou punts, cinc rebots i 1,7 assistències. Malgrat ser un jugador jove, és un dels veterans de l’ACB amb 261 partits disputats en sis campanyes entre el Joventut de Badalona, el seu club de formació, i les darreres tres al club gallec. A més, és internacional amb la selecció espanyola, amb la qual va disputar diversos partits de la darrera fase de classificació per al Campionat del Món.

Etiquetes:

El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, destaca que Nacho Llovet “és un jugador sòlid i amb experiència que ja és important a la Lliga Endesa”. A més, Solana també atribueix al pivot responsabilitats fora de la pista i assegura que “esperem que lideri en el vestidor i que sigui també un dels que facin connectar l’equip amb els aficionats perquè és un jugador proper”. El màxim responsable tècnic del club va concloure assegurant que “esperem que tingui el rendiment de les darreres temporades i que els propers anys sigui un referent per a nosaltres”.

Llovet és el segon fitxatge d’aquest estiu del conjunt del Principat després de la incorporació del base francès Jeremy Senglin.

L’entitat treballa per acabar de confeccionar la plantilla que competirà a Lliga Endesa i Eurocup i acabant de perfilar les baixes. Upshaw, Walker, Luz –amb un peu i mig a l’UCAM Múrcia– estan inscrits al dret de tempteig.

tracking