Atletisme

Nahuel Carabaña signa una gran segona posició al Campionat d'Espanya sub-23

Nahuel Carabaña signa una gran segona posició al Campionat d'Espanya sub-23KEVIN POULET

Nahuel Carabaña es va proclamar diumenge subcampió d’Espanya sub-23 a Tarragona en la prova de 3.000 metres obstacles. El corredor de l’Agrupació Atlètica Catalunya va aconseguir fer millor marca personal, amb un temps de 8 minuts 58 segons i 25 centèsimes, acabant segon classificat a 6 segons i 12 centèsimes del guanyador de la prova i campió d’Espanya, El-Hocine Bouchrak, del Club Atletisme Crevillent. Carabaña va assolir, amb 19 anys i en la primera temporada en categoria promesa, el primer podi en un Campionat d’Espanya. La propera competició per a Carabaña serà d’aquí a pocs dies, ja que ha d’afrontar aquest mateix juliol l'Europeu a Suècia.