Motociclisme

Cardelús acaba divuitè el gran premi d'Holanda

Xavi Cardelús va acabar en divuitena posició el gran premi d’Holanda de Moto2, que es va disputar ahir al circuit d’Assen. L’andorrà va ser l’últim dels pilots a creuar la meta en una cursa que no van poder finalitzar fins a onze corredors. El seu company d’equip a l’Ángel Nieto Team, el britànic Jake Dixon, va classificar-se en el dotzè lloc. El gran premi se’l va adjudicar Augusto Fernández, que va arribar gairebé un minut abans que el del Principat.

Cardelús va firmar una volta ràpida en cursa d’1’39’’569, i es va quedar a 2’’1 de diferència del millor registre de Fernández. Aquest fet significa que, després de vuit grans premis, l’andorrà firmava la menor diferència respecte al temps del vencedor en una carrera. Un dels motius pels quals això va ser possible va ser gràcies a l’evolució del xassís de KTM que va estrenar a La Catedral.

Un cop acabada la cursa, el pilot reconeixia que “estic content perquè la progressió d’aquest cap de setmana ha estat important, sobretot amb el xassís, que encara no havia tingut ocasió de fer servir. Avui he estat rodant en grup el primer terç de la cursa i he fet una volta ràpida semblant a la dels entrenaments”