El Vall Banc diu adeu a Kosovo al somni de la Lliga de Campions

Els colomencs van avançar-se gràcies a Chus Sosa, però els locals van remuntar amb un gol al tram final

El Vall Banc Santa Coloma va posar punt i final a la seva participació en la Lliga de Campions després de caure per 2-1 contra el Feronikeli de Kosovo a la final de la ronda preliminar.

El conjunt del Principat va arrencar millor i Aleix Cisteró va tenir una falta al minut cinc per avançar el Vall Banc, però a poc a poc els kosovars van anar pujant línies i Zeka va estar a punt de fer l’1-0 amb una rematada de cap que va sortir fregant el pal. A la represa, els locals van avisar primer, però va arribar el gol del Vall Banc amb un xut per l’escaire de Chus Sosa des de la frontal.

Poc va durar l’alegria, però, per al Vall Banc, ja que només sis minuts després, Zeka va empatar amb una rematada imparable des del punt de penal. Enric Pi va estar a punt de tornar a avançar els colomencs, però al minut 87 i quan ja semblava que el partit estava condemnat a la pròrroga, Rexha va aprofitar al segon pal una centrada per posar el 2-1 de cap, i esvair les aspiracions dels homes de Marc Rodríguez.

Amb l’eliminació de la Champions, el Vall Banc disputarà ara l’Europa League, i jugarà la segona fase prèvia d’aquesta competició contra el perdedor de l’eliminatòria de la primera ronda de la Lliga de Campions entre l’FC Astana del Kazakhstan i el CFR 1907 Cluj romanès. Els partits es disputaran el 25 de juliol i l’1 d’agost.