El MoraBanc té fins al dia 7 per inscriure al dret de tempteig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ACB va fer oficial ahir les dates dels dies en què els clubs poden incloure jugadors al dret de tempteig. L’oranització va fixar els terminis entre els dies cinc i set de juliol. Aquesta decisió afecta de manera directa el MoraBanc Andorra, que tindrà fins a les dotze de la nit del dia 7 per anunciar quins seran els homes subjectes a aquest dret. De moment, només els bases Rafa Luz i Andrew Albicy tenen una plaça assegurada en aquesta llista. Aquest fet, en el cas del base francès significa que, si un dia decideix tornar a la lliga per l’oferta d’algun dels altres clubs, el MoraBanc Andorra es reserva el dret de poder igualar-la i acabar aconseguint de nou els serveis del jugador. Pel que fa a l’hispanobrasiler, el club ja li va fer una oferta de renovació, però no l’ha acceptada. De fet, el base ha estat sondejat per l’UCAM Múrcia de Sito Alonso, que ja va comptar amb ell quan dirigia el Baskonia.

Etiquetes:

El calendari competitiu del curs vinent tindrà un canvi molt significatiu respecte als dels cursos anteriors. FIBA va fer oficial ahir que reubica la finestra que tenia pensada per al mes de novembre d’enguany. D’aquesta manera, els sis partits internacionals que s’han de disputar com a classificació per a l’Eurobasket de 2021 queden concentrats en tres dates en lloc de quatre: es faran durant el febrer de 2020, el novembre del mateix any i el febrer de 2021.

La modificació, tot i que no ho sembli a primera vista, allibera força el calendari, ja que el 2020 és any olímpic i això afecta la majoria de competicions domèstiques i continentals.

tracking