La UE Sant Julià obté una victòria agònica (3-2)

Una diana de Pedro Muñoz al minut 93 va certificar la remuntada contra l’Europa FC gibraltareny

La UE Sant Julià obté una victòria agònica (3-2)Fernando Galindo

La UE Sant Julià va començar l’aventura europea amb victòria després de superar l’Europa FC de Gibraltar per 3 a 2 en un partit boig en què els visitants es van avançar en dues ocasions, i que els lauredians van acabar remuntant amb una diana al minut 93.

No van començar gens de cara les coses per als d’Emiliano González, que al minut tres ja veien com els visitants s’avançaven al marcador. Olmo González va provar un xut a la sortida d’un córner i Adrián Gallardo va aprofitar la pilota morta que va quedar dintre l’àrea per fer el 0 a 1. Joel Méndez va intentar respondre amb un xut que va sortir desviat, però van ser els visitants els que van tornar a gaudir d’una ocasió clara a les botes de Liam Walker, però el seu xut el va acabar atrapant Ferran Pol.

A poc a poc els lauredians van fer un pas endavant i van obtenir el domini de la possessió, i van tenir l’ocasió més clara del partit al minut 37, quan Méndez va rematar amb el cap una centrada de Jonny que va acabar sortint fregant el pal de la porteria defensada per Javi Muñoz. Els locals van seguir buscant l’empat i semblava que no arribaria, però Méndez al minut 44 va rematar una passada de la mort per fer l’1 a 1 just abans del descans.

La història va repetir-se just a la represa, i quan encara no s’havia complert ni el primer minut de la segona meitat els visitants van tornar a avançar-se amb un gol de mala fortuna, ja que una centrada de Juanpe va tocar Sénah Mango i va acabar entrant a la porteria dels lauredians. La UE Sant Julià, però, no es va ensorrar ni molt menys i Méndez, de nou, va situar l’empat al marcador després d’aprofitar una errada dels visitants al minut 63.

Però el partit va canviar completament al minut 75, ja que els locals van quedar-se amb un jugador menys per l’expulsió amb vermella directa de Cisse.

El partit ja agonitzava amb l’empat a dos al marcador, però quasi a l’última jugada del partit una diana de Pedro Muñoz va donar la victòria als homes d’Emiliano González. Walter va fer una jugada individual des de la dreta i Quentin Pereira va centrar al primer pal, on Muñoz va anotar el definitiu 3 a 2. Els lauredians aniran a Gibraltar amb avantatge al marcador, però tocats d’efectius, ja que no tindran Cisse per sanció, ni, molt possiblement Tambe per lesió, que ahir va fer-se mal durant l’escalfament quan havia de ser titular.

Després del matx, el tècnic de la UE Sant Julià va manifestar que “hem començat fatal, hem reaccionat i als 50 segons de la segona meitat ens han marcat, l’equip en teoria s’havia de desfer, però els jugadors ho han donat tot, ens hem merescut la victòria jugant amb deu. El premi hi és i ara hem d’anar a rematar-ho a Gibraltar”. A més, va afegir que “crec que s’ha fet justícia, ells avui han tingut un ritme una mica més lent, però allà serà diferent i patirem, però estem preparats per a això i més”. Per últim, va manifestar que “l’expulsió ha estat rigorosa”.

L'ENGORDANY VENÇ LA FIORITA AMB UNA DIANA D'AARON SÁNCHEZ (0-1)

La UE Engordany va fer un pas endavant per classificar-se per a la següent ronda de l’Europa League després de superar per 0 a 1 La Fiorita al San Marino Stadium de Serravalle gràcies a un gol de l’exjugador de l’FC Andor­ra Aaron Sánchez. Els visitants van dur el pes del partit, van dominar tot el matx i van tenir més ocasions que el rival, fins que el davanter internacional va obrir el marcador al minut 35 amb el 0 a 1. Tots dos equips van tenir més oportunitats, però el marcador no es va moure i l’equip del Principat arribarà amb avantatge al partit de tornada de dijous vinent a les 19.30 hores a l’Estadi Comunal Joan Samarra.