Vòleibol

El TIM Vòlei tindrà més de cent equips per primer cop

Estaran presents formacions d’Andorra, Espanya i una d’Itàlia

El TIM Vòlei tindrà més de cent equips per primer cop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El TIM Volèi d’enguany comença avui i es juga fins diumenge. Per primera vegada des que va començar a celebrar-se el torneig comptarà amb més de cent equips. Concretament, fins a 103 formacions d’Andorra, Espanya i una d’Itàlia competiran en quinze instal·lacions del Principat, com el Joan Alay o el Poliesportiu d’Encamp. D’aquests conjunts, vuit són masculins i noranta-cinc, femenins. La cita es va presentar ahir i va comptar amb la presència de Javi Borrego, president del CV Encamp, Manel Casas, director, Miqui Ripoll, director tècnic de la FAV, i Inés Martí, d’Andorra Telecom.

En l’àmbit femení s’ha creat per primera vegada la categoria minivòlei, que correspon al nivell aleví. Es competirà també en infantil, cadet, juvenil i sènior. Pel que fa a la branca masculina, sols hi ha l’Open sènior, amb esportistes en edat juvenil i sènior. El TIM Vòlei torna a comptar amb Andor­ra Telecom com a partner i permetrà seguir el torneig on-line.

El director de la competició, Manel Casas, va reiterar que “trobo a faltar la col·laboració que hi ha en altres esdeveniments”, “aquest hauria de ser un projecte més de país”. El CV Encamp hi aporta tres equips i el CV Valls d’Andorra, quatre.

tracking