Olimpisme

Esther Barrugués anuncia que es retira sense arribar a debutar a la competició

Esther Barrugués anuncia que es retira sense arribar a debutar a la competicióE. BARRUGUÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Esther Barrugués va anunciar, ahir i a través de la seva pàgina de Facebook, que es veia obligada a deixar la competició. A més, ho va fer poc abans de debutar als Jocs Europeus de Minsk, on havia de disputar les qualificacions de tir de 10 metres.

En el comunicat, fet poques hores abans que comencessin les rondes classificatòries, Barrugués compartia que “sento dir que aquesta serà la meva última foto tirant [fent referència a una imatge on se la veu en acció]”. Posteriorment deia que “un problema de salut m’obliga a retirar-me de cop i sense discussió”. Tot i que es desconeixen els motius exactes que l’obliguen a prendre aquesta decisió, sí que és evident que l’andorrana diu adéu a la possibilitat de repetir presència olímpica, ja que aspirava a classificar-se per als jocs de Tòquio de l’any vinent.

Per acabar, la tiradora va voler agrair a tot el seu entorn el suport que ha rebut durant la seva carrera i ho feia en les últimes línies del seu breu comunicat. “No sé a quanta gent donar les gràcies per tots aquests anys. He estat molt, molt feliç”, concloïa.

Minsk ha estat l’últim escenari que l’ha vist preparada per tirar, tot i no poder-hi debutar.

tracking