Atletisme

El Comunal acull la trobada atlètica més inclusiva

Una jornada per trencar barreres i per recordar. L'Estadi Comunal va acollir la celebració del Campionat d'Andorra i el Meeting Internacional del CAVA i per primera vegada es va fer una cursa plenament inclusiva. L’atleta d’Autea i Special Olympics Álvaro Rodríguez va prendre part com un atleta més en la prova de 1.500 metres, juntament amb Guillem Dalmau i Nahuel Carabaña. Un dia que ni Àlvaro, ni Autea ni l’esport del país podran oblidar.

El nivell mostrat al meeting va ser prou important, amb presència de corredors catalans i atletes importants. El salt de llargada masculí se’l va endur el català Jordi Yoshinori amb un millor salt de 7 metres i 25 centímetres.

També es va viure una cursa molt disputada en els 400 metres llisos, amb victòria i millor marca personal de l'atleta del Futbol Club Barcelona Marcel Mondrià, que va aturar el crono en 47 segons i 96 centèsimes. Pel que fa a la representació andorrana, tot i estar absent de la competició durant un temps, el veterà Toni Bernadó es va imposar amb solvència als 5.000 metres.

Aquesta trobada va esdevenir per als andorrans un test i una bona posada a punt de cara a la Copa d’Europa del proper mes d’agost que s’ha de celebrar a Macedònia.