El MoraBanc Andorra sabrà dijous vinent si disputarà competició europea

El MoraBanc Andorra sabrà dijous vinent si disputarà competició europea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra sabrà el dijous 27 de juny si finalment participarà l’any vinent a competició europea. L’entitat que presideix Gorka Aixàs va renunciar a disputar la Champions League de la FIBA, amb l’objectiu de ser per tercera temporada consecutiva a l’Eurocup.

El dia 27 hi ha prevista una reunió de l’ECA (Euroleague Commercial Assets), l’empresa formada pels clubs fixos de l’Eurolliga, i que és l’encarregada d’organitzar tant l’Eurolliga com l’Eurocup. En aquesta trobada s’acabaran d’establir els participants de la propera temporada a totes dues competicions un cop s’atorguin les invitacions corresponents.

A la Lliga ACB li corresponen tres places d’Eurocup, i dues ja estan ocupades per l’Unicaja de Màlaga i la Penya. L’ECA haurà de decidir a quin altre equip de la Lliga Endesa atorga el tercer lloc, en una plaça que es disputen el MoraBanc Andorra i l’Herbalife Gran Canària. Tot i que a hores d’ara no es descarta que hi vagin tots dos i hi hagi quatre equips espanyols, ja que tot a punta que el Zenit de Sant Petersburg, que té plaça de Eurocup, rebi una wild card per a l’Eurolliga, un fet que faria que quedessin dues vacants a la segona competició europea.

tracking