Política esportiva

Justo Ruiz accepta l'oferta i serà el secretari d'Estat d'Esports

El conseller haurà de renunciar al càrrec de seleccionador sub-21

Justo Ruiz accepta l'oferta i serà el secretari d'Estat d'EsportsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S’ha fet bo el pronòstic i el que semblava favorit per convertir-se en el nou secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, ha acceptat el càrrrec. El cap de Govern, Xavier Espot, va fer l’oferiment al conseller demòcrata i, després de prendre’s un temps prudencial per respondre, Ruiz ha respòs afirmativament. L’encara conseller taronja és el seleccionador sub-21 de futbol, càrrec al qual haurà de renunciar, evidentment, per incompatibilitat. Així, Justo Ruiz, serà el nou secretari d’Estat d’Esports, un càrrec que en l’anterior legislatura ocupava Jordi Beal. Aquesta setmana Sílvia Riva va jurar el càrrec de ministra de Cultura i Esports i, d’aquesta manera es completava el gabinet ministerial. Un cop incorporada a les funcions, el següent pas era aclarir qui ocuparia la plaça de de número dos del ministeri.

La cadira que alliberarà Justo Ruiz al Consell serà ocupada pel número 9 de la llista demòcrata, David Montané, ja que les dues persones que el precedien

-Landry Riba com a número 7 i Helena Mas com a 8- també són secretaris d’Estat, d'Afers Europeus i de Salut, respectivament.

tracking