Automobilisme

Amàlia Vinyes buscarà mantenir-se líder a València

Amàlia Vinyes buscarà mantenir-se líder a València

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amàlia Vinyes participarà aquest cap de setmana a la tercera cita del Campionat d’Espanya de resistència amb un objectiu clar, mantenir el lideratge que té a la classe 1 i a la categoria TCR després de les dues primeres curses, celebrades als circuits de Navarra i Alcanyís, respectivament. La cursa del Circuit Ricardo Tormo de València marcarà l’equador del campionat i una nova bona actuació de la pilot del Principat la podria acostar al títol del Campionat d’Espanya.

Amàlia Vinyes va manifestar que “la bona feina que hem fet en l’arrencada de la temporada ens permet arribar a València com a líders, però això no garanteix res”. A més, la corredora va afegir que “és el moment de mantenir al màxim la concentració perquè puguem trepitjar el podi”, i va cloure que “d’aquesta manera podrem arribar amb opcions reals d’aconseguir el campionat a les dues proves finals, que tindran lloc després de l’estiu”.

Demà al matí se celebraran els entrenaments lliures i la qualificació, i a la tarda (18.10 hores) hi haurà la primera de les dues curses, programada a 48 minuts més una volta extra. Diumenge al migdia (12.10 hores) serà el torn de la segona de les carreres, que tindrà el mateix format amb una durada de 48 minuts més una volta extra.

tracking