La selecció femenina jugarà un amistós a Luxemburg

Les de José Antonio Martín repetiran el duel del desembre passat, quan van caure per 0 a 2 a l’Estadi Nacional

La selecció femenina jugarà un amistós a LuxemburgFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció femenina de futbol va marxar ahir a la tarda cap a Luxemburg, on demà jugarà un partit amistós contra el combinat d’aquell país. Les de José Antonio Martín repetiran el duel que van jugar el 10 de desembre de l’any passat, que va significar el primer matx de les tricolors al Principat. Aleshores el resultat va ser de 0 a 2, però la derrota va ser força dolça, ja que es tractava del primer cop que les noies jugaven davant la seva afició.

Etiquetes:

De cara a demà, el seleccionador va explicar que “anem a Luxemburg amb ganes i il·lusió, volem competir i que ens serveixi per fer un pas endavant en la nostra preparació”. La gran novetat en la convocatòria és la jugadora del Futbol Club Barcelona Tere Morató, que s’havia perdut les últimes per lesió. “Ens aportarà experiència, té molt bagatge en competir a Espanya i formant-se al Futbol Club Barcelona, amb això ho dic tot. En té moltes ganes perquè fa tres anys que no ha estat convocada a causa de les lesions. Aquesta vegada viatja i jugarà.”

Qui ha decidit que està davant de la seva última internacionalitat defensant els colors d’Andorra és Samantha Reyes, tot i que José Antonio Martín té l’esperança de convèncer-la perquè no sigui així.

Pel que fa al sentiment de la plantilla respecte al duel de demà, Marina Fernández destaca que “podem fer grans coses i es comença per aquests partits”.

tracking