Automobilisme

Raül Ferré, Ramon Plaus i Edgar Montellà monopolitzen el podi a la Pujada a la LlacunaFOTOESPORT

Els pilots de l’ACA van realitzar una més que satisfactòria actuació a la Pujada a la serra de la Llacuna i tres dels corredors de casa van ocupar les tres posicions de podi de la cursa de la categoria CM-promoció.

La victòria va ser per a Raül Fer­ré, que es va imposar amb un registre d’1’56”686, mentre que la segona posició va ser per a Ramon Plaus, amb d’1’57”747. El podi el va tancar Edgar Montellà amb un crono d’1’58”406 i Delfín Morgado va ser vuitè, lluny dels primers llocs (2’11”809).

A més, en categoria turismes, Gerard de la Casa va finalitzar en tercera posició (2’08”780), mentre que Eduard Andueza va ser desè (2’23”293).