Curses de muntanya

Ferran Teixidó s'imposa a la Casamanya Extreme

La madrilenya Fátima de Diego guanya en la categoria femenina

Ferran Teixidó s'imposa a la Casamanya ExtremeAriadna Fenés

Ferran Teixidó es va imposar ahir a la Casamanya Extreme Vertical Race, prova puntuable per a la 32a Copa d’Andorra de curses de muntanya. En una cursa exigent -cinc quilòmetres i més de 1.400 metres de desnivell positiu-, amb molta calor i sortida de la plaça Major d’Ordino, Teixidó va fer un temps de 59’13” en la pujada al Casamanya i va superar Agustí Roc, un altre dels incombustibles atletes, en dos minuts i sis segons, i Gerber Martín, que va arribar a 2’12” del vencedor. Marcos Sanza va ser setè, a 5’11; Sergi Casabella, novè, a 5’29”; Euan Prieto, 10è a 5’41”, i un dels representants de l’ECOA, David Albós, va finalitzar 11è, a 6’51”.

En categoria femenina, el triomf va ser per a la madrilenya Fátima de Diego, que va aturar el crono en 1h13’54”. La segona classificada va ser Àngela Castelló amb un temps d’1h15’33” i va tancar el podi, amb la tercera plaça, Carola Vila, que va arribar a 3’31” de la guanyadora. La veterana Imma Parrilla, del Serradells, va ser sisena i va finalitzar la prova a 5’34” de Fátima de Diego. L’organització va destacar la participació, que ha crescut enguany dels 115 corredors de l’any passat fins als 148 d’ahir