Canoa i caiac

Dòria disputarà la semifinal de canoa

La palista va fer bons els pronòstics en la que és la seva gran especialitat

Dòria disputarà la semifinal de canoaDiari d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria disputarà demà les semifinals de la disciplina de canoa a la Copa del Món de Londres, que se celebra a Lee Valley, el canal olímpic de la capital del Regne Unit. En la que és la seva gran especialitat, la palista es va classificar gràcies a la primera posició assolida en la segona baixada. Una mànega que Dòria va poder dominar amb claredat, tot i no haver començat amb bon peu i veure’s obligada a anar a la repesca.

A la primera mànega Dòria va cometre una errada que li va costar l’accès a les semifinals en el primer intent. Tot i això es va refer a la segona baixada, a la repesca, i va assolir el bitllet per a les semifinals de demà. “He baixat molt bé. Realment he fet el mateix que en la primera mànega, però corregint l’errada que havia comès i amb això ha estat suficient”, va comentar satisfeta la palista andorrana al Diari.

El debut de Dòria a la Copa del Món, però, va ser ahir al matí en la prova de caiac, on no es va poder classificar per a la fase següent. A la primera mànega es va passar dues portes i va quedar molt despenjada a la classificació. A la repesca va millorar molt, però no per aconseguir l’accés a la semifinal. Va finalitzar en 13a posició de 27 palistes, a només tres places de la classificació.

tracking