Plata de Francisco Pérez i bronze per Marc Reig a Jaca

L’equip de la Fandjudo ha tingut una molt bona actuació aquest cap de setmana, a la prestigiosa Copa d’Espanya que es va disputar a la localitat de Jaca. La delegació andorrana va aconseguir dues medalles i una setena plaça. La primera va caure per a Marc Reig, que es va apuntar un bronze en la categoria de -73 kg, després de passar diverses rondes i guanyar la medalla davant un judoka del Pole France de Bordeus.

A més, Francisco Pérez va guanyar una medalla de plata. Pérez va disputar la final davant un judoka navarrès a la categoria de +100k i després d’un combat molt igualat es va haver de conformar amb la segona posició. Finalment, el judoka júnior Joel Rossell va aconseguir una setena plaça després de guanyar els dos primers combats i perdre l’accés a la final de bronze.

D’altra banda, dissabte es va celebrar la tercera i darrera jornada de la Lliga Nacional de Judo amb la participació de prop d’un centenar d’infants d’edats entre els 8 i 16 anys. Triomf per al Club de Judo Ordino, en segona posició el Club de Judo Hantei, tercers va ser l’APACEF d’Andorra la Vella, quart lloc per al Club de judo Canillo, cinquè lloc per al SE St Julià, en sisena posició hi havia l’Ippon club de judo i en darrer lloc va finalitzar el Club de judo Encamp.