Automobilisme

Gerard de la Casa finalitza segon a la pujada a Guía de Isora

El pilot va aconseguir pujar al podi tot i un cap de setmana marcat pels diferents problemes mecànics

Gerard de la Casa finalitza segon a la pujada a Guía de IsoraFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard de la Casa va finaltizar en segona posició a la pujada a Guía de Isora (Tenerife) corresponent al Campionat d’Espanya de Muntanya, tot i un cap de setmana marcat pels problemes tècnics que va patir el pilot del Principat. El recorregut de la prova era de 5,2 quilòmetres, amb un desnivell de 263 metres.

El pilot del Gedith Center no va poder disputar els entrenaments oficials a causa dels problemes mecànics, i va haver d’iniciar la cursa sense poder comprovar l’estat del seu Subaru Impreza fins al moment de la cursa. De la Casa va tancar les dues primeres pujades en tercera posició, després que fos superat per Luís Monzón i Enrique Cruz, però a l’última de les mànegues va rebaixar els registres i va poder finalitzar en segona plaça.

Després de la cursa, De la Casa va destacar que “em sembla que s’ha trencat tot el que es podia trencar, i hem fet la primera pujada sense provar tot el que vam canviar al Subaru”, a més, va afegir que “hem tingut problemes de tota mena, i és evident que en aquestes condicions la segona plaça és una gran recompensa al treball de tothom durant el cap de setmana”.

Qui no va poder acabar en llocs de podi va ser Edgar Montellà en categoria 2, ja que va finalitzar en quarta posició. El jove pilot tampoc va participar en els entrenaments oficials després d’uns problemes als lliures, però va anar millorant a les diverses pujades fins aconseguir el quart lloc. Després de la prova, Montellà va manifestar que “estem contents amb la quarta posició que ens permet seguir en llocs de podi a la classificació general”.

La següent cita del Campionat d’Espanya de Muntanya serà del 12 al 14 de juliol amb la Pujada a Alp 2.500.

tracking