Koldo Álvarez de Eulate

“Merescut o no, el futbol és el resultat”

“Merescut o no, el futbol és el resultat”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Koldo Álvarez de Eulate va arribar capcot a la sala de premsa després de la derrota tricolor a Moldàvia, i preguntat pel mereixement del triomf local, va destacar que “merescuda o no, el futbol és el resultat”, però tot seguit va remarcar que “personalment crec que haguéssim merescut alguna cosa més”. Sobre com havia anat el partit va assegurar que “els primers 20 minuts ens ha costat molt i no hem estat capaços de robar-los la pilota i sortir a la contra”, i va afegir que “després hem anat creixent, tenint més possessió i intentant fer mal, però ens ha faltat l’última passada”.

Per al seleccionador nacional, el mal inici de l’equip va deure’s al fet que “hem entrat massa endarrerits al camp, és cert que ens pot passar en alguns moments, però no pot passar-nos de manera tan seguida”. Pensant en el futur, i com a aspectes positius del matx, Koldo va fer èmfasi en “la reacció que hem tingut a partir del minut 20, hem fet una passa endavant, hem portat el partit i hem generat ocasions”, i va agregar que “ens costa fer ocasions i és difícil, però al final n’hem pogut generar, com l’última d’Àlex Martínez, que ha sortit fregant el pal”.

Per últim, i qüestionat per l’arbitratge, el tècnic va mostrar-se irònicament contundent: “M’agradaria tenir un arbitratge així dimarts [contra França] a casa.”

tracking