La selecció rep Kosovo amb vuit baixes

La coincidència amb el doble partit de l’absoluta condiciona la convocatòria

La selecció rep Kosovo amb vuit baixesFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cohabitació de dates entre el compromís de la selecció sub-21 i el doble enfrontament de l’absoluta davant de Moldàvia i França i les lesions condicionen el partit d’aquesta tarda (18.00 hores) al Comunal d’Andorra davant Kosovo, corresponent al Preeuropeu de la categoria.

Etiquetes:

A banda del porter Iker Álvarez de Eulate, absent per estar preparant la selectivitat, altres peces importants per a Justo Ruiz com Cervós, Aláez o Àlex Martínez no jugaran avui per estar concentrats amb la selecció absoluta. A més, Pomares, Miki del Castillo i Ricard Fernández, Cucu, són baixa per lesió i Albert Rosas és dubte per un procés febril. Tot i les baixes, Justo va recordar que “la sub-21 es va crear per tal que el pas a la selecció absoluta no fos tan gran i el grup compleix l’objectiu amb escreix”. Sobre les baixes per l’absoluta, el tècnic tricolor va afegir que “som conscients que aquestes coses poden passar. Com a entrenador ens satisfà però és evident que no poder tenir jugadors de nivell d’absoluta ens condiciona a l’hora de preparar el partit”. Tot i això, el tècnic va remarcar que “malgrat les baixes, la competitivitat del grup no se’n ressentirà”. Andorra va sumar un punt en aquesta fase després de l’empat (2-2) davant Albània i vol donar continuïtat als bons resultats. Per a Justo Ruiz, Kosovo és “un rival molt físic, notable tècnicament, que competeix molt bé i el fet d’haver empatat nosaltres contra Albània segur que farà que ells surtin al cent per cent”.

‘Kiki’, baixa a l’absoluta

D’altra banda, Cristian Martínez és la baixa més significativa en la convocatòria de la selecció absoluta per al partit de dissabte a Chisinau davant Moldàvia. A banda de Kiki, encara recuperant-se del trencament muscular, són baixa Marc Pujol i Sebas i tornen a la nòmina Marc García, Jordi Rubio i el veterà Juli Sánchez.

tracking