Un gran Enfaf CCA femení, subcampió de la lliga cadet

Un gran Enfaf CCA femení, subcampió de la lliga cadetENFAF

L’Enfaf CCA cadet femení va acabar el cap de setmana passat la competició i ho va fer amb una victòria al camp del campió de grup, el Gimnàstic de Manresa (1-2). Aquest resultat permet a les andorranes finalitzar la lliga en segona posició i arrodonir una gran temporada. Gemma Lluch va aconseguir els dos gols de l’Enfaf en els primers 17 minuts, que deixaven el partit molt coll avall per a les noies de Luis Miguel Abrahan. Les manresanes, però, van retallar distàncies al minut 55. Les andorranes han acabat, per tant, segones a la classificació amb 67 punts, a sis del campió, el Nàstic de Manresa, que en va aconseguir 73. El balanç de 21 victòries, 4 empats i només tres derrotes en 28 partits reflecteix la boníssima temporada de l’Enfaf, i d’aquesta forma ha pogut mantenir la segona plaça que amenaçaven el Sitges o el Pardinyes. El tècnic comenta que es troba “molt orgullós del treball de l’equip, que ho ha donat tot fins al final”. Abraham destaca que “hem aconseguit l’objectiu d’aquesta temporada, quedar entre els tres primers, i la segona posició ha estat molt merescuda”. A partir d’ara, a descansar i pensar en la propera temporada, en què “seguirem treballant, perquè el que ve [l’any] serà millor”.