Olimpisme

Montenegro cedeix el testimoni a Andorra 2021

Montenegro cedeix el testimoni a Andorra 2021Montenegro 2019

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Punt i final. Els Jocs dels Petits Estats de Montenegro 2019 ja són història, i ara totes les mirades estan posades en Andorra, ja que el Principat serà la seu de la propera edició dels jocs, la dinovena, el 2021.

Ahir a la nit va celebrar-se la cerimònia de cloenda de l’edició d’enguany, on la nedadora Nàdia Tudó va ser la banderera d’An-dorra pels seus excel·lents resultats amb tres medalles, una d’or i dues de bronze. En aquest acte, va fer-se el relleu oficial entre Montenegro 2019 i Andorra 2021, i el president del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí, va rebre la bandera dels Jocs dels Petits Estats. Serà la tercera vegada que el Principat sigui seu d’aquest esdeveniment després de les edicions del1991 i el 2005.

A més de la cerimònia de cloenda, ahir també va haver-hi l’última jornada de competició, on es van resoldre els esports d’equip com el bàsquet o el vòlei, i també els diferents tornejos de tenis. Després dels cinc dies de competició, Luxemburg ha acabat com el país amb més medalles amb un total de 76, de les quals 26 van ser d’or, seguida per Xipre amb 62 metalls i 21 medalles daurades.

tracking