SKATE

La quarta Lliga Skate d'Andorra tindrà sis proves i s'hi incorpora Sant Julià

El campionat d’aquest 2019 s’iniciarà el 15 de juny a l’skate park d’Escaldes-Engordany

La quarta Lliga Skate d'Andorra tindrà sis proves i s'hi incorpora Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga Skate d’Andorra arribarà enguany a la quarta edició en plena forma, ja que any rere any ha anat augmentant de participants. El campionat d’aquest 2019 s’iniciarà el 15 de juny a l’skate park d’Escaldes-Engordany i arribarà amb diverses novetats, ja que s’estrenarà una prova a Sant Julià de Lòria, i també s’instaurarà per primera vegada una categoria femenina. Les noies ja podien competir, però des d’aquest any ho faran amb una categoria pròpia.

La Lliga Skate Andorra comptarà amb sis proves i una final que se celebrarà a Andorra la Vella, i des de l’organització tenen l’objectiu de seguir creixent com han anat fent els últims anys, tot i que són conscients que “tampoc pot haver-hi un augment de participació espectacular, però sí anar pujant a poc a poc”. A més, Suray Fernández , presidenta de l’Associació d’Skateboard i Snowboard d’Encamp-Andorra, va destacar que “la creació de l’escola d’skate ha fet molt per desenvolupar aquest esport”.

Els tres primers de cada categoria s’enduran premis, i el vencedor final guanyarà un patrocini d’un any de la botiga Kilvil.

tracking