JOCS DELS PETITS ESTATS

Plata amb regust agredolç per a la parella del Principat

Petanca MontenegroJPEE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bruno i Phillippe Samtmann es van penjar, ahir al matí, la medalla de plata en la competició per equips de petanca als Jocs dels Petits Estats de Montenegro. Els andorrans, de fet, van tenir a tocar la possibilitat de quedar campions i, per aquest motiu, la segona posició els deixa amb un regust agredolç. Si bé obtenen una nova medalla, també és cert que els petits detalls els van apartar del calaix més alt del podi.

La jornada arrencava de manera immillorable per als tricolors, ja que van guanyar Mònaco per un ajustat 9 a 10. Posteriorment, tenien un nou examen, en aquest cas, contra Montenegro, que jugava a casa i comptava amb el factor públic al seu favor. Tot i això, els andorrans van deixar clar que anaven per a totes i es van endur el duel per 9 a 13.

Per acabar a dalt de tot del podi, Phillippe i Bruno Samtmann havien de superar un nou escull, en aquest cas Luxemburg. Després dels resultats anteriors i de com va anar la partida, tot feia pensar que la gesta era possible, però en un final molt ajustat l’or es va escapar. El resultat final va ser de 9 a 8.

La petanca portarà avui un nou metall al medaller del país, com a mínim, ja que Philippe i Bruno Samtmann s’enfrontaran a les semifinals del torneig individual. Aquest fet en classificarà un dels dos per a la final i, per tant, Andor­ra comptarà amb la possibilitat de guanyar un or i, en cas de no produir-se, s’enduria la plata. El perdedor de la sèrie de semifinals també podria embutxacar-se el bronze en la lluita per la tercera i quarta plaça. Si passa, la delegació sumaria el segon metall de la jornada.

Plata amb regust agredolç per a la parella del Principat

tracking