REPORTATGE

Festa final

L’equip sub-10 de l’Andorra Hoquei Gel, el dels Tamarros, va participar el cap de setmana passat a l’Eurored, el festival més important d’aquesta edat, celebrat a Sant Sebastià

Festa finalAHG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esport no deixa de ser una competició i el principal objectiu és intentar superar-se un mateix i guanyar, però quan es baixa a les categories de base, més enllà de les victòries i les derrotes, la importància recau en altres aspectes com ajudar en la formació, i que els nens i les nenes s’ho puguin passar bé. I això és el que va fer l’equip sub-10 de l’Andorra Hoquei Gel, els Tamarros, el cap de setmana passat a Sant Sebastià, on va disputar el Festival Euromed, el més important d’aquesta categoria, amb 13 equips.

El nom de festival no és casual, ja que en aquesta cita la competició no és el més important i, de fet, els resultats no es compten i no s’estableix una classificació final. El torneig no deixa de ser una espècie de festa de final de curs perquè els jugadors puguin posar en pràctica tot el que han après i treballat al llarg de l’any, i els Tamarros ho van fer jugant contra set equips, la majoria espanyols, com el Jaca, el Puigcerdà, el Txuri Urdin o el Milenio, tot i que al festival també n’hi havia alguns de francesos.

El tècnic de l’equip, David Vallecillo, va explicar que “anàvem a Sant Sebastià amb l’objectiu de demostrar el que hem fet al llarg de l’any i aconseguir una major cohesió de l’equip”, i va afegir que “fem una valoració positiva del cap de setmana perquè els jugadors han assolit les expectatives de la temporada i de cara al futur seguirem treballant en aquesta línia”.

tracking