Dylan Ennis diu adeu ara per ara al MoraBanc Andorra

El jugador agraeix l’any al club i no descarta seguir la temporada vinent

Dylan Ennis diu adeu ara per ara al MoraBanc AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que Andrew Albicy confirmés la seva marxa, el proper a deixar la continuïtat a Andorra en suspens ha estat Dylan Ennis. El jugador canadenc va fer, ahir a la tarda, una piulada en què agraïa l’any que ha passat al MoraBanc i reconeixia que sempre recordarà la seva etapa al país.

Etiquetes:

El jugador canadenc acaba contracte enguany i, segons ha pogut saber el Diari, ara tornarà al seu país per posar-se en mans del seu agent i buscar quina és la millor opció per al seu futur com a jugador. Tot i que, ara per ara, sembla complicat que Ennis segueixi defensant els colors del MoraBanc, ni el jugador ni el club han descartat aquesta possibilitat. “No he dit que no pensi tornar a Andorra, volia mostrar el meu agraïment a l’any que he viscut”, va dir l’escorta. D’altra banda, però, no va amagar la voluntat d’esperar esdeveniments abans de prendre cap decisió: “Això és un negoci i he de parlar amb el meu agent per decidir què és millor per a la meva carrera.”

Com amb tots els jugadors que acaben contracte, en cas que Dylan Ennis tingués ofertes d’altres equips de l’ACB, el MoraBanc Andorra es podria acollir al dret de tempteig i l’equip interessat hauria de presentar una oferta superior a la tricolor.

tracking