Uns 400 nens participaran en el vintè Memorial Francesc Vila

Els millors equips es tornaran a citar a Andorra en el tradicional campionat de futbol base

Uns 400 nens participaran en el vintè Memorial Francesc VilaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Reial Madrid, Athletic de Bilbao, RCD Espanyol, València o Tolosa són alguns dels equips que formen part del cartell d’una nova edició, la vintena, del Memorial Francesc Vila de futbol base, que es disputa el cap de setmana vinent. Uns 400 nens participaran en el tradicional campionat que, un cop més, comptarà amb tres seleccions andorranes de diferents categories: benjamina –dirigida per Fernando Meilan i Albert Panadero–, alevina –amb Lucendo i Joan Carles Ruiz– i la femenina, entrenada per Montse Sánchez i Luis Miguel Abrahan.

El torneig no presenta grans novetats en aquesta nova edició i manté l’habitual format amb tres grups de benjamins, tres d’alevins i dos de noies. La primera i segona fase es disputa dissabte als camps de la Borda Mateu i les finals les acollirà diumenge el camp del Prat Gran d’Escaldes-Engordany. El coordinador de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), Justo Ruiz, va explicar que ara mateix no es plantegen fer un canvi de format per “la bona acollida que sempre hem vist”. Ruiz va afegir que “sense ànim de ser pretensiós, aquest torneig està marcat al calendari de molts dels equips més importants d’Espa­nya”. El directiu de la FAF Manolo Jiménez va indicar que el Memorial Vila “és un torneig de referència a Europa”, que pel que fa a equips “no podem demanar més”, i va destacar que, cada cop, hi ha millora d’instal·lacions.

VUITENA EDICIÓ DEL TORNEIG DE L'FC ENCAMP I DEL DE VETERANS

Dissabte, el camp de Prada de Moles, a Encamp, acull la vuitena edició del Torneig de futbol base femení de l’FC Encamp i el segon Torneig de veterans Antonio Arias. La jornada començarà dissabte a les deu del matí amb dos partits simultanis d’una part de 20 minuts i, en cas d’empat en el resultat, amb tres penals per desempatar. En el cas de les categories de base femenines el jugaran l’FC Encamp, el CEPU, el CE Ponts, el Fraga, el Club Deportivo Cuarte i l’Olivar. Pel que fa als veterans, els equips participants seran l’FC Encamp, l’Oliana, el Coll de Nargó, el Puigcerdà, el Balaguer i el Golmés. La jornada finalitzarà a les 19.45 hores amb el lliurament de premis.

tracking