Motociclisme

Cardelús acaba 32è als primers lliures de Le Mans

Cardelús acaba 32è als primers lliures de Le MansCARDELÚS RACING TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va tancar la primera jornada d’entrenaments lliures al circuit de Le Mans en 32a posició. El del Principat va aturar el cronòmetre en 1’40’’89, en la primera de les dues voltes ràpides que va marcar. En la segona va creuar la meta amb un registre d’1’40’’437, que el va deixar a tres segons i vuit centèsimes del millor de la jornada, que va ser Brad Binder, amb una volta ràpida d’1’36’’55.

L’andorrà segueix arrossegant alguna molèstia a la mà, però tot i així va valorar positivament la seva actuació d’ahir: “Crec que avui hem fet un pas endavant i la situació ha millorat respecte a les últimes curses malgrat que encara queda molta feina a fer i molt per progressar.”

La sessió d’entrenaments lliures d’avui obrirà foc a les 10.55 h i el classificatori està programat a partir de les 15.05 hores. La previsió meteorològica anuncia pluja, fet que pot beneficiar Cardelús ja que, en aquestes condicions, el pilotatge és més suau: “Em pot anar bé de cara a minimitzar del tot els efectes dels petits problemes físics que encara arrossego, però està més que clar que caldrà ser competitiu en qualsevol circumstància”, concloïa. La carrera serà demà a partir de les 12.20 hores i tindrà 25 voltes en total.

tracking