Tennis

Vicky Jiménez cau en quarts de final a Torelló

Vicky Jiménez guanya i segueix endavant al torneig Sánchez Casal sub-14

Vicky Jiménez es va quedar, ahir, a un pas de disputar les semifinals de la dissetena edició del Torneig Joan Mir. La tennista andorrana va perdre per un doble 6 a 4 amb la cap de sèrie número 4, Lucija Ciric, als quarts de final. La competició forma part del Tennis European Junior Tour.

L’andorrana, que venia de proclamar-se campiona al Mutua Madrid Open sub-16 el cap de setmana passat, va veure com la croata li trencava el servei una vegada en cada set i la deixava sense cap possibilitat de passar de ronda.

El Torneig Joan Mir es va disputar a Torelló i Vicky Jiménez havia tingut bons resultats fins a la tarda d’ahir: en primera ronda, es va imposar a Riya Mathur, per 6 a 0 i 6 a 2, i ja en els vuitens de final es va desfer de la francesa Jyara Belhadj per un doble 6 a 2. La tennista del Principat partia com a cap de sèrie número cinc en aquest campionat.