L'FC Andorra de Piqué es col·loca líder en solitari

Van guanyar les Borges Blanques i el Viladecans va perdre a Gavà (1-3)

El FC Andorra de Piqué es col·loca líder en solitariFC ANDORRA

El Futbol Club Andorra de Gerard Piqué serà equip de tercera divisió d’aquí a dues jornades, si fa els deures en el poc que queda de curs -dues jornades-. Els tricolors es van situar, ahir, líders en solitari després de superar les Borges Blanques per un gol a tres a domicili.

El triomf andorrà, combinat amb la sosprenent derrota del Viladecans a Gavà, per 3 a 0, van donar el primer lloc als de Gabri Garcia. Els catalans van caure contra un equip de la part baixa i aquesta circumstància la va aprofitar també el Manresa, que va guanyar el seu partit, per 0 gols a 2, al camp de la Rapitenca i va obtenir el segon lloc, que dóna accés a la promoció d’ascens.

La victòria andorrana no va ser fàcil. De fet, Joan Torné va avançar els locals quan només s’havien disputat quatre minuts i va posar la por al cos dels del Principat. L’equip, però, va saber reaccionar, i als tretze minuts Ferran Tacón va tornar l’empat al marcador. Ja a la segona meitat, Ernest Forgas va capgirar la truita i al 89, l’andorrà Cristian Martínez va fer el definitiu 1 a 3.