L'FC Andorra, a conquerir les Borges

Aptes Riverola i Fede, Gabri i Jorquera disposen de tota la plantilla pel partit

L'FC Andorra, a conquerir les BorgesFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S’apropa el final del camí i els resultats cada cop es fan més irreparables. En un partit d’absoluta necessitat, però per destins i objectius diferents, l’FC Andorra buscarà aquesta tarda (18.00 hores) la victòria contra les Borges Blanques, un equip que treballa per recuperar l’alè al pou de classificació.

Etiquetes:

A falta de només tres jornades és inevitable seguir tractant els compromisos restants de “finals”. Gabri García, el tècnic tricolor, sap que s’enfrontaran a un equip “que s’està jugant el descens, que juguen a casa i que per a ells el partit també es molt important”. A aquestes alçades, tots els rivals intenten dificultar més el joc de l’FC Andorra que proposar i Gabri n’és conscient: “És un camp que els va bé per apretar, per fer la pressió, i que posa en dificultat el rival amb els controls i les seves dimensions”. L’entrenador tricolor subratlla que l’equip ha de seguir mantenint la seva filosofia a l’hora d’encarar el partit però “adaptant-se a les dificultats del joc”. A Lleida, en un compromís que pot presentar-se semblant, l’equip va saber interpretar “un partit molt complet. Els jugadors van estar al nivell que requereix aquest tipus de camps i es va fer un bon partit”. El que sembla prioritari és no cometre cap errada important, ja que aixecar resultats en aquests camps “costa molt”. L’equip trepitjarà el Municipal de les Borges Blanques sabent els resultats del Viladecans

-juga amb el Gavà a la Bòbila a les 12.00 h- i del Manresa, que visita a la mateixa hora la Devesa per enfrontar-se a la Rapitenca. Martí Riverola i Fede Bessone s’han incorporat aquesta setmana al treball amb el grup i estan a disposició del tàndem tècnic per al partit. La tornada del lateral és cabdal per al grup i Gabri destaca que és un futbolista que “ens dona molt i no només a dins del camp, a nivell tàctic o futbolístic. És un líder, té experiència i ens aporta molt en altres aspectes”.

tracking