El Barça fa el ridícul i es queda sense final (4-0)

El Liverpool goleja el conjunt blaugrana i lluitarà per segon any seguit per guanyar l’‘orelluda’

El Liverpool va aconseguir classificar-se ahir per a la final de la Lliga de Campions després de golejar 4 a 0 el Barça i remuntar una eliminatòria que semblava totalment decantada.

Els locals només van trigar set minuts a anotar el primer gol gràcies a Origi i fer veure als seus aficionats que era possible el miracle. Jordi Alba va cometre una errada en defensa i els reds no van desaprofitar el regal per posar la por al cos als d’Ernesto Valverde. El Liverpool, ajudat pel suport de la seva afició, va seguir portant el pes del partit tot i que els blaugrana van tenir alguna ocasió tímida a les botes d’Alba i de Coutinho en una primera meitat que va acabar amb la diferència mínima favorable al conjunt local.

El Liverpool va seguir portant el pes del partit des de l’inici de la segona meitat i el partit va canviar en tres minuts fatídics per al Barça. Primer Luis Suárez va fallar l’un contra un, i tot seguit dos gols de Wijnaldum en només dos minuts van fer que els anglesos empatessin l’eliminatòria. Primer va rematar una centrada d’Alexander-Arnold després d’una nova erada garrafal de Jordi Alba, i només un minut després va culminar una centrada mil·limètrica que havia fet Shaqiri des de la banda esquerra.

Els jugadors del Barça estaven completament enfonsats i no eren capaços de trobar solucions a la superioritat manifesta que estava demostrant el conjunt anglès. Valverde ho va intentar repetint la substitució de Semedo per Coutinho, que va canviar el partit a l’anada, però va ser totalment inútil.

La remuntada del Liverpool es veia a venir i es va acabar completant gràcies a una diana d’Origi totalment còmica. Alexander-Arnold va servir un córner amb tota la defensa del Barça mirant a un altre cantó i Origi, totalment sol, va fer el 4 a 0. Els blaugrana estaven totalment enfonsats i ni tan sols van tenir ocasions per fer un gol que els donés la classificació davant d’un Liverpool que va dominar l’eliminatòria des de principi a final tot i el resultat del partit d’anada.