Oriol Cardiel, de l'MVK*12, acaba onzè el vuitè Trofeu Félix Rodríguez

Oriol Cardiel, ciclista de l’equip andorrà MVK*12, va acabar en una meritòria onzena posició, en la vuitena edició del Trofeu Félix Rodríguez, que es va disputar diumenge a Saragossa. Tot i que a l’última volta de la carrera es va aconseguir escapar amb un grup de dotze ciclistes més, que li va donar un marge de deu segons sobre els perseguidors, Cardiel no va poder fer-se un lloc a les primeres posicions i va creuar la meta onzè i amb el grup perseguidor a sobre.

Miquel Martínez va ser l’altre representant de l’MVK*12 que es va desplaçar a Calatorao i en el seu cas va finalitzar en el 33è lloc.

El recorregut total de la prova era de 86 quilòmetres i la d’aquest cap de setmana va estar marcada pel vent i els talls constants al grup principal, que van provocar que hi hagués múltiples escapades durant tota la competició. Els dos corredors de l’MVK*12 van lluitar sempre per ser-hi.