El 'Purito' acaba 154è en la primera participació en la Titan Desert

El resident ha pogut acabar en l’estrena i Ramon Aranda ha ocupar el lloc 306

Després de cinc dures jornades de competició, la Titan Desert va posar ahir el punt final amb la disputa de la sisena etapa (la tercera es va ajornar per la mort del corredor espanyol Fernando Civera), de 64 quilòmetres, entre El Jorf i Maadid. La victòria absoluta va ser per al català Josep Betalú, que va sumar el quart triomf a la cursa.

Pel que fa als representants de casa, el millor va ser el resident Joaquim Purito Rodríguez,que competia amb l’equip La Purito Andbank juntament amb Oliver Avilés i Jaume Casals, i va finalitzar la primera participació a la prova en la 154a posició. També va quallar una bona actuació la ciclista d’Andorra la Vella Iolanda López, que va creuar la línia d’ar­ribada en el lloc 240è de la general, però en una espectacular desena posició dins de la categoria femenina, que va tenir com a vencedora Anna Ramírez.

De la seva banda, Ramon Aranda, que hi va participar amb el Quality Team, va cloure la prova en el lloc 306 i segueix sent el rei del desert. O almenys de la Titan Desert, ja que va acabar la cursa per 14è cop i és un dels dos únics corredors que han estat finishers les 14 edicions que s’han disputat fins al moment.

A més, els integrants de l’equip Viorcam-KH7, Vicenç Giménez, Albert Ferré i Josep Carles Pomé, van acabar la cursa en 237a, 238a i 244a posició, respectivament. Per últim, Martí Payas va ser 434è, Octavi Bardera va acabar en el lloc 435 i Josep Antoni Puertas va creuar la meta el 455è.