Motociclisme

Sant Julià acull el primer Trial de les 3 Nacions el cap de setmana

La competició aplegarà més de 230 pilots dels campionats nacionals d'Andorra, Espanya i França

Sant Julià acull el primer Trial de les 3 Nacions el cap de setmanaM. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Julià de Lòria serà aquest cap de setmana l'epicentre del trial amb la disputa per primera vegada del Trial de les 3 Nacions. Aquesta prova va sorgir després de que la Federació Internacional de Motociclisme no inclogués la cita laurediana al calendari del Mundial a l'aire lliure, i va decidir impulsar aquesta cursa, que comptarà amb més de 230 pilots i serà puntuable pel campionat nacional d'Andorra, Espanya i França.

El Trial de les 3 Nacions es dividirà en dues jornades, la primera serà demà amb les categories inferiors (17 entre els tres campionats) i es farà a Fontaneda amb 12 zones, mentre que diumenge serà el torn de les categories superiors dels tres països amb 12 zones a Nagol i a l'entorn del Riu Faucellers. A més, a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria hi haurà la zona de qualificació, el podi, i algunes activitats com motos elèctriques.

La competició s'ha presentat aquest migdia, i la presidenta de la Federació Motociclista d'Andorra, Natàlia Gallego, ha explicat que "és un dia molt important i estem molt feliços", i ha afegit que "ha estat complicat quadrar-ho tot perquè són més de 230 pilots i 29 categories diferents". De la seva banda, els tres pilots presents, els campions d'Andorra, Espanya i França, Oriol Pi, Toni Bou i Àlex Ferrer, respectivament, han coincidit en remarcar la bona feina de la federació per organitzar una prova com aquesta, i han desitjat que pugui seguir durant molts anys.

tracking