Andorra acollirà el Torneig de desenvolupament UEFA 2020

L’organisme europeu atén la petició de la FAF i li atorga l’organització de la cita de l’any vinent

Andorra acollirà el Torneig de desenvolupament UEFA 2020

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UEFA ha recollit el guant de la Federació Andorra de Futbol (FAF) i ha atorgat al Principat l’organització del Torneig de desenvolupament sub-16 per a l’any que ve, tant masculí com femení. Tot i que les dates encara no estan tancades, el torneig se celebrarà el maig del 2020 i sota el format habitual de quatre equips per grup, tres partits i tots contra tots. “És un reconeixement de la UEFA el fet que ens donin la confiança per organitzar un torneig com aquest”, va subratllar el coordinador de futbol base de la FAF, Justo Ruiz.

Etiquetes:

Encara no es coneixen els rivals que tindrà la selecció, però el tècnic va comentar que “seran seleccions que es troben un punt per sobre del nostre nivell però Andorra serà competitiva, segur”. El directiu de la FAF Manolo Jiménez va destacar que aquest “és un torneig perquè els nostres jugadors i jugadores puguin gaudir de la competició i tinguin a la seva disposició tota l’estructura tècnica i instal·lacions”.

Ja fa cinc anys que la selecció disputa aquest torneig, de fet es troba ara mateix competint a Letònia –avui juga davant els amfitrions– i ha estat la primera experiència internacional de jugadors que ara són habituals de l’absoluta i sub-21, com Jordi Aláez, Àlex Martínez, Cervós o Ricard Fernàndez, Cucu. Fins i tot, la selecció ha pogut guanyar el torneig un cop, fa dos anys a Malta.

tracking