vòlei

Xavi Folguera canvia d'aires i fitxa pel Greenyard Maaseik

És l’equip de referència a Bèlgica i un dels més importants a Europa

Xavi Folguera canvia d'aires i fitxa pel Greenyard Maaseik

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Folguera jugarà la propera temporada al Voleybalclub Greenyard Maaseik, un dels equips de referència de la lliga de Bèlgica i també del continent europeu. Després de dues temporades al Par-Ky Menen, el col·locador del Principat ha signat per una campanya amb el conjunt de la ciutat de Maaseik.

En declaracions al Diari, Xavi Folguera va explicar que està “molt content perquè és un equip històric, no només a Bèlgica, també a Europa”, i va afegir que “és un pas endavant a la meva car­rera i era una oportunitat d’aquelles que no es poden deixar escapar”. Les converses per incorporar-lo van començar fa uns mesos i el col·locador explica que “estaven molt interessats en mi i ha estat una de les claus per decidir-me”.

El Voleybalclub Greenyard Maaseik va ser precisament l’últim rival de Folguera aquesta temporada, ja que divendres passat es va enfrontar al Par-ky Menen (el seu club fins ara) a l’última jornada de la fase de campions de l’EuroMillions League. El Maasik ha acabat en segona posició aquesta fase i disputarà el títol contra el Roeselare al play-off final en una competició que està prevista al millor de tres partits.

tracking