Bon paper dels ciclistes de l'MVK*12 al GP Força-Réal Millas

Els ciclistes del MK*12 van oferir una gran actuació Dilluns de Pasqua a la 41a edició del Grand Prix Força-Réal Millas. Dani Reyes, Miquel Martínez i Òscar Cabanas van acabar quart, cinquè i sisè, respectivament, a vuit segons del guanyador, el francès Corentin Navarro.

El certamen consta de dues curses, de 40 i 78 quilòmetres, que comencen a Millas i arriben a l’Ermita de Força-Real. Els andorrans van participar en la cursa de 78,2 quilòmetres, curta i explosiva, amb quatre ports de muntanya i final en alt. A banda dels resultats de Reyes, Martínez i Cabanas, la bona feina de l’MVK*12 durant tota la jornada va ser molt destacada i en tot moment van estar marcant el ritme de cursa. Mauro García va quedar 20è; Víctor Yuste, 29è; Marc Gasa, 32è; Oriol Cardiel, 34è; Joel Ponce, 38è; Guillem Sánchez, 61è; Jordi Majoral, 65è; André Moutinho, 67è, i Albert Gómez, 71è. Sergi Martín no va finalitzar la cursa per una avaria mecànica.