El París Saint-Germain aixeca el vuitè títol de lliga

Els francesos no van haver d’esperar el seu partit per ser campions

El París Saint-Germain aixeca el vuitè títol de lliga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El París Saint-Germain es va proclamar, ahir a la tarda, campió de la lliga francesa per vuitena vegada en la seva història. Els de Thomas Tuchel van saber que havien revalidat el títol força hores abans de jugar el seu partit, ja que el Lille, segon classificat, va empatar a zero amb el Tolosa. Aquest resultat convertia els de la capital en campions matemàticament.

El PSG se situa a l’alçada de Mònaco i Nantes, després d’haver estat el millor equip de la Ligue 1 els anys 1986, 1994, 2013, 2014, 2015, 2016, 2018 i 2019. De fet, ha guanyat sis dels set últims campionats, la qual cosa confirma que fa anys que domina el panorama sense que gairebé ningú, li pugui fer ombra. La ratxa només va ser capaç de trencar-la, precisament el Mònaco, l’any 2017.

El rànquing de campions l’encapçala el St-Étienne, que ha guanyat la Ligue 1 en deu ocasions, seguit del Marsella, que ho ha fet en nou ocasions. Si tot segueix com els últims anys, el PSG trencarà l’hegemonia dels verds, en un futur no gaire llunyà. A banda que aquests no la guanyen des de 1981, a les files parisenques militen homes de la talla de Kylian Mbappé i Neymar.

tracking