Un Barça relaxat no passa de l'empat contra l'Osca

Valverde va fer rotacions pensant en la tornada de la Champions

Un Barça relaxat no passa de l'empat contra l'OscaFC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona va empatar ahir 0-0 a Osca en un matx marcat per les rotacions que va fer Ernesto Valverde pensant en el partit de tornada de la Lliga de Campions contra el Manchester United d’aquest dimarts.

A més dels jugadors que s’havien quedat a Barcelona com Messi o Busquets, el tècnic blaugrana no va voler arriscar i no va fer jugar a cap titular més enllà de Ter Stegen, i de Dembélé, que segueix agafant ritme després de la seva lesió. De fet, el Txingurri va fer debutar en lliga el senegalès Moussa Wagué i Riqui Puig.

Tot i tenir una gran majoria de suplents, les ocasions més clares van ser pels visitants. A la primera meitat, Dembélé va desaprofitar una passada excel·lent de Riqui Puig, mentre que a la segona, qui no va estar encertat va ser Malcom, que no va aprofitar un mal rebuig de la defensa local. L’Osca, tot i necessitar la victòria per retallar diferències amb el descens no va posar en problemes els blaugrana en cap moment i semblava, fins i tot, conformar-se amb l’empat en alguns moments del matx.

Per la seva banda, l’Atlètic segueix segon després de derrotar per 2-0 el Celta al Metropolitano.

tracking