La UE Sant Julià tanca la fase regular com a primer classificat (4-2)

El conjunt lauredià va imposar-se amb més suspens de l’esperat a l’FC Encamp, últim classificat

La UE Sant Julià tanca la fase regular com a primer classificatFAF

La UE Sant Julià va imposar-se ahir 4-2 a l’FC Encamp i va certificar matemàticament la primera posició al final de la fase regular de la Lliga Multisegur Assegurances. El conjunt encampadà, últim a la taula, no va vendre gens barata la seva pell, i tot i començar perdent 3-0 amb gols de Cissé, Pi i Mendi, va posar emoció al matx amb el 3-2 gràcies a Lanzini i López, tot i que Ramael al tram final va acabar sentenciant el duel.

Tampoc va fallar el segon classificat, el Vall Banc Santa Coloma, tot i que va haver de remuntar a un FC Ordino que està en dinàmica ascendent durant les últimnes jornades. Els ordinencs van avançar-se al minut 71 gràcies al gol de Torres, però els colomencs van capgirar el marcador en només quatre minuts. Aleix Cisteró va fer la diana de l’empat, i al 82 Nájera va certificar la remuntada.

Al primer partit de la jornada es va viure un empat sense gols entre la UE Santa Coloma i el Lusitans, que manté el conjunt vermelho setè en lloc de promoció de descens, i els colomencs just per sobre de la primera de les posicions que dona perill.

També va acabar 0-0 el segon partit de la jornada, que va enfrontar Inter Escaldes i UE Engordany. Aquest marcador referma la tercera i quarta posició respectivament a la Lliga Mulisegur Assegurances per als homes d’Adolfo Baines i Filipe Busto, que disputaran el play-off pel títol i es jugaran les places de competició europea que falten per assignar via lliga més enllà de la de la Copa Constitució Protecvall.

Diumenge arrencarà la fase final de la Lliga Multisegur, amb els quatre primers disputant el play-off pel títol, i els quatre últims jugant el play-off per evitar baixar.