El triomf del Viladecans deixa a set punts l'ascens directe de l'FC Andorra

El líder del grup 2 de la primera catalana, el Viladecans, no va fallar ahir al migdia i va superar la UE Rapitenca per un ajustat 0 a 1 gràcies a un gol d’Ivan Garcia. Aquesta victòria fa que el conjunt del Baix Llobregat tingui set punts més que l’FC Andorra, això sí, amb els tricolors encara amb dos partits pendents amb la resta de rivals, i amb el Viladecans també amb un duel ajornat. A més, a l’última jornada es viurà el que podria ser un duel directe i decisiu per aclarir qui acaba pujant, ja que l’FC Andorra rebrà el Viladecans a Prada de Moles.

Més enllà del triomf del líder, la jornada va ser positiva per a l’equip de Gabriel García de la Tor­re, Gabri, ja que la Montañesa, que tenia opcions de situar-se en segon lloc, va punxar a Balaguer. Els lleidatans van empatar amb un penal de Pau al minut 71 el gol inicial dels barcelonins, que havia estat obra d’Omar a l’equador de la primera meitat. Aquest empat, sumat al del Manresa de dissabte contra el Cambrils, fa que la segona posició, la que dona dret a disputar el play-off d’ascens contra el segon classificat de l’altre grup de primera catalana, quedi a tres punts de l’FC Andorra. S’ha de tenir en compte que els tricolors tenen el goal average guanyat al Manresa i perdut contra la Montañesa.

Pel que fa a la resta d’equips de la part alta, el Mollerussa va golejar 6 a 1 el Borges, i el Tàrrega i el Vilanova van empatar 1 a 1 a la localitat lleidatana.