L'FC Andorra guanya a Igualada i ja és quart (0-1)

Un solitari gol d’Ernest Forgas a l’inici del matx dona els tres punts a l’FC Andorra a Igualada

L'FC Andorra guanya a Igualada i ja és quart

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va donar ahir un nou cop d’autoritat al grup 2 de la Primera divisió Catalana després d’imposar-se a domicili a l’Igualada, fins ahir quart classificat de la categoria. Amb aquest nou matx guanyat, el conjunt que dirigeix Gabriel Garcia de la Torre Gabri, segueix amb la magnífica ratxa de 14 partits consecutius sense conèixer la derrota, amb deu victòries i quatre empats. A l’espera dels resultats de la resta de duels que s’han de disputar durant la jornada d’avui, el conjunt tricolor puja fins al quart lloc de la classificació amb 47 punts, a només tres de la segona plaça que dona dret a disputar el play-off contra el segon de l’altre grup, i a quatre de la primera plaça que dona l’ascens directe i que ara ocupa el Viladecans, que juga avui i té un partit endarrerit. I tot això, encara amb dos encontres pendents pel conjunt tricolor, el del 20 d’abril a casa contra el Vilanova i la Geltrú, i el del dia 1 de maig a domicili contra el filial del Lleida Esportiu.

Etiquetes:

Ja havia avisat un dels jugadors tricolors, Fede Bessone, a la prèvia que una de les claus era intentar marcar al més aviat possible. I dit i fet, igual que va passar a la jornada anterior contra el Júpiter, l’FC Andorra va aconseguir avançar-se ben d’hora, i gràcies al gol d’Ernest Forgas, el marcador ja reflectia el 0-1 als 13 minuts de joc. El killer va aprofitar un contraatac dels del Principat després d’una errada de l’Igualada per avançar-se a l’electrònic amb un gol que acabaria sent definitiu.

Tot i aquest gol, l’Igualada no va abaixar els braços ni molt menys, i va seguir fent un bon partit amb les seves armes igual que abans de l’errada que va provocar el 0-1. L’equip dirigit per l’exjugador de Primera divisió a clubs com l’Espanyol o Osasuna, Moha, va fer un partit força seriós, amb una pressió alta que dificultava la sortida de pilota pels de Gabri, que van ser fidels al seu estil i van optar per possessions llargues i toc de pilota des del

darrere. Goran, amb una rematada que va sortir desviada per poc de la porteria de Nico Ratti, i Simón, amb un xut massa ajustat, van intentar el gol de l’empat pel conjunt local, però el marcador no es va tornar a moure a les Comes i la primera meitat va finalitzar amb la victòria mínima per 0-1. A la represa, el conjunt local va fer una passa endavant i, per moments, van aconseguir el domini del partit, mentre que els tricolors es feien forts al darrere amb solidesa. Lliró i Franco van gaudir de dues ocasions clares per fer, de nou, l’empat, però no van estar encertats. Els locals ho van intentar tot i van bolcar-se al tram final a la porteria de l’FC Andorra, on fins i tot van demanar un penal que l’àrbitre no va xiular i que va deixar el partit amb el definitiu 0-1 a favor del conjunt tricolor. L’FC Andorra segueix depenent de si mateix per pujar a Tercera divisió i el proper partit serà contra l’Almacelles, l’últim equip que va

derrotar els tricolors el passat 5 de gener.

LA JORNADA

EL LIDER VISITA LA RAPITENCIA

El Viladecans visita avui, a les 12 hores, el camp de la Rapitenca. Gràcies a la victòria de l’FC Andorra ahir, els catalans començaran la jornada només quatre punts per sobre dels tricolors i, tenint en compte que un dels partits que tenen pendents, els ha d’enfrontar, una ensopegada els podria fer molt mal. La Rapitenca, per la seva banda, ocupa el penúltim lloc de la classificació i s’ho juga tot en aquest tram final.

L'FC Andorra guanya a Igualada i ja és quart

tracking