L'FC Andorra visita Igualada, on un triomf li donaria el quart lloc

Els tricolors estan situats a només dos punts dels catalans i si guanyen els superaran

L'FC Andorra visita Igualada, on un triomf li donaria el quart lloc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra és al davant d’un partit clau per seguir aspirant a tot al grup 2 de primera catalana. Els del Principat visiten avui –18 hores– el camp de l’Igualada i tres punts els donarien la quarta posició, en poder dels catalans fins ara. Es tracta d’un rival directe, ja que els andorrans tenen 44 punts i els igualadins, 46. “Juguem en un camp similar al nostre i estem molt positius. A l’Igualada també li agrada tractar molt bé la pilota, però intentarem dominar des del principi”, va afirmar l’argentí Fede Bessone.

Etiquetes:

No es pot negar que el tricolor és, ara per ara, l’equip més en forma de la categoria, el que més talent té a la plantilla i, amb la classificació a banda, el que parteix com a gran favorit abans de començar cada partit: “És un rol que el sabem, perquè és veritat, i així ho penso. Som molt bons jugadors, tenim una plantilla molt bona, però al futbol està demostrat que no pots anar al camp de ningú pel que has sigut o on has jugat. S’ha de tenir el màxim respecte i demostrar-ho al camp.”

L’FC Andorra afronta avui una nova final i ho fa sense Cucu ni Aláez, encara lesionats, però amb l’ambició a dalt de tot i les idees clares. Una victòria el faria escalar una posició més i acostar-se al segon lloc, que té a cinc punts. Els tricolors depenen de si mateixos perquè han jugat dos partits menys. Qui sí que aguanta en la lluita és el Viladecans, líder i que segueix sumant de tres en tres. Tot i això, el lateral esquerre es mostra convençut que l’atraparan. “Estan molt bé, tot i que guanyen els partits per la mínima i crec que punxaran, la gent nota la pressió, sap que l’Andorra està arribant, que vol arribar i que hi arribarem.” Aquesta tarda a Igualada ell i els seus companys tenen una oportunitat d’or per fer certes aquestes paraules.

tracking