Madonna di Campiglio acull l'última Copa del Món

Avui es farà l’esprint, demà la vertical i diumenge la cursa individual

Madonna di Campiglio acull l'última Copa del Món

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip d’esquí de muntanya de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) tanca a partir d’avui la temporada de la Copa del Món amb la disputa de les finals a l’estació italiana de Madonna di Campiglio. La FAM anirà a aquestes curses amb cinc competidors i els escollits per integrar l’equip nacional són David Albós, Gerber Martín, Sergi Casabella, Carles Serra i David Pérez. L’únic canvi respecte a la cursa anterior és la baixa de Xavi Areny i l’entrada de David Pérez.

Etiquetes:

L’acció a les Dolomites arrencarà avui a dos quarts de cinc de la tarda amb la celebració de la cursa esprint a Canalone Miramonti. Demà a les sis de la tarda serà el torn de la prova vertical amb sortida a la pista Belvedere i arribada al Monte Spinale. Divendres els corredors tindran jornada de descans i l’organització aprofitarà per fer l’entrega de premis de les curses esprint i individual, a més de l’assignació de dorsals per a la prova individual.

La competició posarà el punt final dissabte amb la cursa individual. La sortida està prevista a dos quarts de deu del matí al Passo Grostè, i un cop acabi la prova hi haurà l’entrega de trofeus i la cerimònia de cloenda.

tracking