ACB Lliga Endesa

Pas a pas i lliçó apresa

El MoraBanc visita el GBC a deu partits per començar el play off i sense pensar en res més que a guanyar

Pas a pas i lliçó apresa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra visita avui la pista del GBC de Sant Sebastià -20.30 hores-. Els bascos són l’últim classificat de l’ACB i els tricolors, un dels equips que buscarà una de les vuit places que donen accés als play off al final de la fase regular.

Amb aquest escenari, el més fàcil és pensar que el partit d’avui s’ha de decantar de la banda andorrana, però el del bàsquet és un món en què les dades tenen molt de pes en tots els aspectes. La més recent entre tots dos conjunts és que els donostiarres van aconseguir una de les sis victòries que sumen al Poliesportiu. A més, venen de guanyar davant del Cafés Candelas Breogán i l’Iberostar Tenerife de manera consecutiva. L’últim resultat ha deixat els canaris amb les mateixes victòries i derrotes que el MoraBanc, però Ibon Navarro no vol que els seus homes pensin en res més que en el duel que els ocupa: “el que hem de fer és pensar en Sant Sebastià i res més. D’aquí a final de temporada hi haurà molts resultats sorprenents i nosaltres el que hem de fer és arribar de la millor manera possible als partits, competir-los tots i guanyar. A partir d’aquí, veurem on ens porta tot això. Falten deu partits i ara només pensem a guanyar a Donosti”.

Pel que fa al precedent, el tècnic basc es va mostrar convençut que els seus homes hauran après la lliçó. “Estic segur que oferirem una altra cara. Va ser un mal partit en general i d’aquells dies que no hi ets, ara ja estem centrats en la competició que ens queda i arribarem al matx de manera molt diferent.”

El conjunt que dirigeix Sergio Valdeolmillos s’ha reforçat amb el base Matic Rebec i amb el tirador Nick Zeisloft. “Estan jugant molt bé, l’esport no estava sent gaire just amb el seu nivell de joc, ens trobarem moltes dificultats, segur”. Va reblar Ibon Navarro.

El d’avui és el primer partit que els tricolors han pogut preparar amb una setmana neta d’entrenaments, ja que fins a la jornada passada l’equip havia disputat nou duels en vint-i-un dies, entre Eurocup i Lliga ACB. “No havíem pogut entrenar gens en tres setmanes, hem acumulat molts viatges i hores d’aeroport. Aquesta setmana l’hem utilitzada per descansar i per tornar a entrenar, millorar coses i corregir-ne d’altres. Competir és una cosa i entrenar una altra, amb tanta voràgine de partits ni tan sols els postpartits et serveixen per a millorar, perquè ja penses en el proper. L’equip està bé i amb bona energia i espero que sigui així demà”, va concloure el basc.

POSSIBLE BAIXA

Moussa Diagne és dubte per al partit a causa d’un mareig ahir ANDORRA LA VELLA. Moussa Diagne es va marejar durant l’entrenament d’ahir, just abans que l’equip marxés cap a Sant Sebastià. El pivot va anar a l’hospital i a la tarda ja tenia l’alta, tot i que no va viatjar amb l’equip. El seu estat aquest matí serà el que farà decidir si viatja avui mateix cap a Donosti o bé es queda a Andorra i causa baixa definitivament. En cas de ser així, Jerome Jordan i Landing Sanè hauran de multiplicar-se a la posició de cinc per mirar de suplir l’absència d’un dels jugadors més en forma.

tracking